Resultaten voor bijsluiter

bijsluiter
Bijsluiter Inhibin.
Inhibin Informatie downloaden Bijsluiter Inhibin. Printervriendelijke versie Bijsluiter Inhibin. We raden u aan voor het gebruik van Inhibin de bijsluiter goed te lezen, ook als u het al eerder heeft gebruikt. Klik op de link om de bijsluiter te bekijken en uit te printen.
metarelax
Bijsluiters.
Bijsluiter HBVAXPRO HepB volw gebruiker. Bijsluiter Cervarix HPV professional. Bijsluiter Cervarix HPV gebruiker. Bijsluiter Meningokokken C. Bijsluiter NeisVac-C Men-C professional. Bijsluiter NeisVac-C MenC gebruiker. Bijsluiter Meningokokkengroep A, C, W-135 en Y conjugaatvaccin. Bijsluiter Meningokokkengroep A, C, W-135 en Y conjugaatvaccin.
Verkooptraining
Bijsluiter Wikipedia.
Pas als de tekst volledig en helder is, en de informatie gestaafd wordt door wetenschappelijk onderzoek, mag een bijsluiter gedrukt en verspreid worden. Hoewel de meeste bijsluiters worden getest op leesbaarheid door een consumentenpanel vinden veel mensen dat de bijsluiter lastig te lezen.
metarelax
Juridische bijsluiters KBvG.
De KBvG heeft bijsluiters opgesteld waarin uitleg wordt gegeven over verschillende ambtshandelingen van de gerechtsdeurwaarders. Wordt uw vraag niet beantwoord in onderstaande bijsluiters, kijk dan in de lijst met veelgestelde vragen. Bijsluiter Aanzegging ontruiming. Bijsluiter Beslag op auto/inboedel. Bijsluiter Betekening vonnis.
Bijsluiter Synflorix Pneumokokken RIVM.
Bijsluiter Synflorix pneumokokken professional 12 maart 2012, PDF 249kB. Bijsluiter Synflorix pneumokokken gebruiker 12 maart 2012, PDF 175kB. Pneumokokkose Invasieve Pneumokokkenziekte. Home / Documenten en publicaties / Uitgaven / Bijsluiter Synflorix Pneumokokken. RIVM De zorg voor morgen begint vandaag. Documenten en publicaties.
bijsluiter WikiWoordenboek.
1.6 Meer informatie. Geluid: bijsluiter hulp, bestand. Woordherkomst en opbouw. afgeleid van bijsluiten met het achtervoegsel er 1. een bijgeleverde folder met informatie over een geneesmiddel. Eigenlijk zou je de bijsluiter helemaal moeten lezen voordat je het geneesmiddel gaat gebruiken.
bijsluiter Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: bijsluiter DE bijsluiter ES bijsluiter FR. Definities op Encyclo.nl: bijsluiter 1x. Vertalingen bijsluiter NLEN. tekst in het doosje van een medicijn met informatie over dat medicijn insert, instructions for use.
Bijsluiter in Beeld SBA web.
Bijsluiter in Beeld. Bijsluiter in Beeld is een handig hulpmiddel dat het eenvoudiger maakt om de informatie uit een uitgiftegesprek duidelijk over te brengen aan laaggeletterde cliënten en cliënten die de Nederlandse taal onvoldoende machtig zijn. Het gebruik is heel eenvoudig.:
Bijsluiter.
Hier kunt u de actuele bijsluiter van Brintellix raadplegen. Bijsluiter Tabletten 5 mg. Bijsluiter Tabletten 10 mg. Bijsluiter Tabletten 15 mg. Bijsluiter Tabletten 20 mg. Pagina laatst gewijzigd op dinsdag 23 januari 2018. Herikerbergweg 292 1101 CM Amsterdam The Netherlands.
Bijsluiter kwijt? Vind hem hier! Gezondheidsnet.
Het is daarom belangrijk ze te gebruiken op het juiste tijdstip en op een veilige manier. De apotheker of drogist kan je hierbij ondersteunen met advies en uitleg. Maar ook de bijsluiter helpt bij verantwoord medicijngebruik. Meer in deze special.
Bijsluiters Apotheek.nl.
Als meer mensen deze klachten hebben, kan de bijsluiter worden aangepast of het middel zelf van de markt worden gehaald. Op Meldpunt Medicijnen kunt u ervaringen melden met medicijnen: met verpakking, moeilijkheden met de bijsluiter, bijwerkingen, hoe het middel bevalt enzovoort.

Contacteer ons