Meer resultaten voor bijsluiter

bijsluiter
Zoek je een bijsluiter van Canesten?
Canesten is een geneesmiddel en bevat clotrimazol. Lees voor gebruik de bijsluiter. Canesten Gyno Balance is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Canesten Gyno Test is een zelftest en geeft een indicatie. Raadpleeg bij aanhoudende klachten drogist, apotheker of arts.
salicylzuur prijs
Bijsluiter 9 definities Encyclo.
tekst in het doosje van een medicijn met informatie over dat medicijn Voorbeeld: Lees eerst de bijsluiter voordat je het medicijn gebruikt. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/bijsluiter.: Een bijsluiter is een folder met informatie over een geneesmiddel die bij dat middel verstrekt wordt.
vaatwasser
Bijsluiter in Beeld.
Hierdoor wordt de Bijsluiter weer leeggemaakt, doorgaan? Welkom bij de Bijsluiter in Beeld. Deze bijsluiter kun je inzetten bij de voorlichting aan cliënten over hun geneesmiddelengebruik. Kies per geneesmiddel de iconen die je nodig hebt. Je kunt per tabblad een of meerdere keuzes maken.
no pay no cure
Bijsluiter in Beeld SBA web.
Bijsluiter in Beeld. Bijsluiter in Beeld is een handig hulpmiddel dat het eenvoudiger maakt om de informatie uit een uitgiftegesprek duidelijk over te brengen aan laaggeletterde cliënten en cliënten die de Nederlandse taal onvoldoende machtig zijn. Het gebruik is heel eenvoudig.:
probiotica plus
Bijsluiter Wikipedia.
Pas als de tekst volledig en helder is, en de informatie gestaafd wordt door wetenschappelijk onderzoek, mag een bijsluiter gedrukt en verspreid worden. Hoewel de meeste bijsluiters worden getest op leesbaarheid door een consumentenpanel vinden veel mensen dat de bijsluiter lastig te lezen.
aanzegging ontruiming
Bijsluiter Synflorix Pneumokokken RIVM.
Bijsluiter Synflorix pneumokokken professional 12 maart 2012, PDF 249kB. Bijsluiter Synflorix pneumokokken gebruiker 12 maart 2012, PDF 175kB. Pneumokokkose Invasieve Pneumokokkenziekte. Home / Documenten en publicaties / Uitgaven / Bijsluiter Synflorix Pneumokokken. RIVM De zorg voor morgen begint vandaag. Documenten en publicaties.
Juridische bijsluiters KBvG.
De KBvG heeft bijsluiters opgesteld waarin uitleg wordt gegeven over verschillende ambtshandelingen van de gerechtsdeurwaarders. Wordt uw vraag niet beantwoord in onderstaande bijsluiters, kijk dan in de lijst met veelgestelde vragen. Bijsluiter Aanzegging ontruiming. Bijsluiter Beslag op auto/inboedel. Bijsluiter Betekening vonnis.
Bijsluiter Inhibin.
Inhibin Informatie downloaden Bijsluiter Inhibin. Printervriendelijke versie Bijsluiter Inhibin. We raden u aan voor het gebruik van Inhibin de bijsluiter goed te lezen, ook als u het al eerder heeft gebruikt. Klik op de link om de bijsluiter te bekijken en uit te printen.
Wat staat er in de bijsluiter? Zelfzorg.
Veelgestelde vragen Wat staat er in de bijsluiter? De belangrijkste informatie over een geneesmiddel staat in de bijsluiter: het papiertje met aanwijzingen voor het gebruik, dat zich in principe altijd in de verpakking bevindt. Op deze website is bij alle zelfzorggeneesmiddelen de originele bijsluiter opgenomen.
Wat staat er in een bijsluiter? Patiënten en consumenten College ter Beoordeling van Geneesmiddelen.
Neemt u een medicijn? Dan zit er in het doosje van uw medicijn altijd een bijsluiter. In de bijsluiter staat belangrijke informatie over uw medicijn. Lees de bijsluiter altijd goed. In een bijsluiter staat alles wat u over uw medicijn moet weten.
Bijsluiters Apotheek.nl.
Als meer mensen deze klachten hebben, kan de bijsluiter worden aangepast of het middel zelf van de markt worden gehaald. Op Meldpunt Medicijnen kunt u ervaringen melden met medicijnen: met verpakking, moeilijkheden met de bijsluiter, bijwerkingen, hoe het middel bevalt enzovoort.

Contacteer ons