Meer resultaten voor bijsluiter

bijsluiter
Bijsluiter Wikipedia.
Pas als de tekst volledig en helder is, en de informatie gestaafd wordt door wetenschappelijk onderzoek, mag een bijsluiter gedrukt en verspreid worden. Hoewel de meeste bijsluiters worden getest op leesbaarheid door een consumentenpanel vinden veel mensen dat de bijsluiter lastig te lezen.
makelaar gouda
Bijsluiters Apotheek.nl.
Als meer mensen deze klachten hebben, kan de bijsluiter worden aangepast of het middel zelf van de markt worden gehaald. Op Meldpunt Medicijnen kunt u ervaringen melden met medicijnen: met verpakking, moeilijkheden met de bijsluiter, bijwerkingen, hoe het middel bevalt enzovoort.
horeca meubilair
Wat staat er in een bijsluiter? Patiënten en consumenten College ter Beoordeling van Geneesmiddelen.
Neemt u een medicijn? Dan zit er in het doosje van uw medicijn altijd een bijsluiter. In de bijsluiter staat belangrijke informatie over uw medicijn. Lees de bijsluiter altijd goed. In een bijsluiter staat alles wat u over uw medicijn moet weten.
goochelaar
Bijsluiter kwijt? Vind hem hier! Gezondheidsnet.
Het is daarom belangrijk ze te gebruiken op het juiste tijdstip en op een veilige manier. De apotheker of drogist kan je hierbij ondersteunen met advies en uitleg. Maar ook de bijsluiter helpt bij verantwoord medicijngebruik. Meer in deze special.
Processing
Bijsluiters www.apotheekkennisbank.nl.
vélux

Contacteer ons