Zoeken naar armes

armes
Armes in het Nederlands vertaald uit het Frans.
Verwante vertalingen van Armes. avec armes et bagages. rendre les armes. armes d'une' famille. armes à feu portatives. art des armes. armes à répétitions. armes de la ville. armes munies d'une' tête de bélier. bruit des armes. cliquetis des armes.
riool ontstoppen utrecht
Aux Armes de Bruxelles Restaurant traditionnel à Bruxelles.
Located in the heart of Old Brussels, the Aux Armes de Bruxelles brasserie is a veritable institution in the historic neighbourhood of Îlot Sacré. The cosy décor, respect for traditional Belgian cooking and first-class service have made Aux Armes a top destination for fine dining in Brussels since 1921.
millers juice
Armes 2 definities Encyclo.
Armes is een gemeente in het Franse departement Nièvre regio Bourgondië en telt 281 inwoners 2009. De plaats maakt deel uit van het arrondissement Clamecy. Geografie De oppervlakte van Armes bedraagt 84, km, de bevolkingsdichtheid is 331, inwoners per km.
taxi arnhem
De 10 beste restaurants in de buurt van Le Place d'Armes' Hotel.
Restaurants in de buurt van Place de la Constitution. Restaurants in de buurt van Place Guillaume II. Restaurants in de buurt van Maquette de la Fortresse Scale Model of the Fortress. Restaurants in de buurt van Equestrian Statue of William II.
Vakantiewoning in Armes en omgeving te huur.
U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Overigens, wanneer u een huisje in de buurt van Armes wilt huren dan maakt u rechtstreeks afspraken met de eigenaar. Wij verhuren zelf geen huizen in de omgeving van Armes. De afstanden zijn gemeten vanaf het gemeentehuis van Armes tot maximaal hemelsbreed 70 kilometer rondom Armes.
Aux Armes de Bruxelles Menu's' formules.
Restaurant Aux Armes de Bruxelles. Brasserie Aux Armes de Bruxelles bevindt zich in het hartje van het oude Brussel, op een boogscheut van de Grote Markt en in de nabijheid van heel wat hotels. Het is een waar instituut in de historische wijk Ilot Sacré.
armes WikiWoordenboek.
tweede persoon enkelvoud onvoltooid tegenwoordige tijd indicatif présent van armer. tweede persoon enkelvoud tegenwoordige aanvoegende wijs subjonctif présent van armer. aanvoegende wijs tweede persoon enkelvoud tegenwoordige tijd presente van armar. gebiedende wijs ontkennend tweede persoon enkelvoud tegenwoordige tijd presente van armar.
Aux Armes de Bruxelles Homepage.
Het hart van de Belgische traditie. Restaurant Aux Armes de Bruxelles. Brasserie Aux Armes de Bruxelles bevindt zich in het hartje van het oude Brussel, op een boogscheut van de Grote Markt en in de nabijheid van heel wat hotels.
armes Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: armes DE armes EN armes ES. Definities in het Frans: Armes 2x. Definities in het Nederlands: Armes 1x.
Armes Wikipedia.
Armes is een gemeente in het Franse departement Nièvre regio Bourgogne-Franche-Comté en telt 281 inwoners 2009. De plaats maakt deel uit van het arrondissement Clamecy. De oppervlakte van Armes bedraagt 84, km, de bevolkingsdichtheid is 331, inwoners per km. De onderstaande kaart toont de ligging van Armes met de belangrijkste infrastructuur en aangrenzende gemeenten.

Contacteer ons